We've extended the Valentine's Day Sale! Save $20 on Family Finder
Save even more on Family Finder, Y-DNA & mtDNA Bundles! Sale Ends 02/17/18

Viitasaari DNA

  • 678 members

About us

Viitasaari DNA tausta,

HUOM 1:
Viitasaari DNA projektissa on ollut ongelmia: kaikki eivät ole saaneet aiemmalta projektin vetäjältä ("välittäjältä") salasanojaan ja testituloksiaan. Testejä on jäänyt tilaamatta ja / tai maksamatta. Kittejä on myös kateissa. Vastaavia ongelmia on ilmennyt kolmessa muussa projektissa (Satakunta DNA, Kaira ja Juva-Joroinen). Menossa on poliisitutkinta, joka liittyy kyseisen "välittäjän" toimintaan. Espoon poliisi koordinoi tutkintaa.

Family Tree DNA on ottanut "välittäjältä" pois kaikki admin-oikeudet ja adminit on vaihdettu. Tämän projektin admineina ovat nyt FTDNAn edustaja sekä Sari Heimonen ja Marja Pirttivaara.

Meneillään olevan ison selvitystyön takia ei uusia liittymisiä tähän projektiin, kiitos. 

HUOM 2: Ottakaa yhteyttä selvitys.dna@gmail.com, jos on vielä salasanoja saamatta ja testikittejä kateissa. Kyseinen sähköpostiosoite on Sari Heimosen perustama, hän lukee viestit.

HUOM 3: Suosittelemme kaikille liittymistä myös FTDNA Suomi DNA projektiin, joka on suomalaisten yhteinen sateenvarjoprojekti, Marja Pirttivaara on projektin toinen administraatori. Suomi DNA projektin kautta voi saada toisinaan myös alennuksia. https://www.familytreedna.com/groups/finland/about/background